WRITE YOUR NEXT CHAPTER WITH SVERDRUP STEEL

VACANCIES

Sverdrup Steel is one of World’s leading high preformance alloys stockholders. We offer solutions for our customers’ needs in special stainless steel alloys, through our extensive stocks, and our understanding of the market and our customer’s needs. The production possibilities that exists. We are a global supplier, supplying material solutions to a range of sectors where we have identified that our experience and knowledge is a sought after commodity.

Vi leter etter det neste medlemmet til teamet vårt.

Liker du travle arbeidsdager, jobbe i et team, løse utfordringer og har fokus på kundeservice. Hvis du anser deg for å være hardt arbeidende, pålitelig og effektiv. Da har vi en perfekt mulighet for deg. Vi søker etter:

Lagermedarbeider, Stavanger.

Hvis du:

  • er strukturert
  • er flittig og ambisiøs på egne vegne
  • har en sterk arbeidsmoral
  • motiveres av nye utfordringer
  • er fleksible, lojal og ærlige
  • liker å jobbe uavhengig i et team med korte tidsfrister
  • arbeider godt i et team
  • har sterke muntlige engelsk ferdigheter
  • er flytende i skriftlig og muntlig norsk

Stillingen som Lagermedarbeider i Sverdrup Steel innebærer blant annet å kjøre truck, kjøre kraner, bemanne metallbåndsager, plukking og pakking av metall artikler for levering til kunde. Vi har et høyt tempo på våre lagre, så du vil aldri gå uten oppgaver i arbeidsdagen. Tjenesten vi produserer gjennom arbeidet som utføres i varehusene våre, er en sentral faktor i det totale produktet vi tilbyr til våre kunder. Lagermedarbeiderne jobber sammen som ett team for å løse hverdagens oppgaver og utfordringer. Initiativ og innspill for kontinuerlig forbedring av våre prosesser verdsettes og vil bli evaluert. Sertifikater for gaffeltrucker og kraner er ikke påkrevet, men er en fordel. Vi leter etter den rette personen for vårt selskap, ikke de rette godkjenningene. Den rette personen for oss er en som liker å få ting gjort. Som liker å være lagspiller. De nødvendige sertifikatene vil bli påkostet av Sverdrup Steel om nødvendig for den rette kandidaten.

Vi kan tilby konkurransedyktige vilkår, korte beslutningsruter, et dynamisk selskap i vekst, kunnskap om våre produkter og markedene vi opererer i.

For å uttrykke interesse for denne stillingen, vennligst send søknaden din innen 15. september til: next.chapter@sverdrupsteel.com

Share with others